• Kategori
 • Instagram
 • Twitter
 • Layout
 • Cozy weekend

   

  Heeej♥
   
  Kunde inte haft en mysigare helg än vad jag haft! 
  I lördags gick jag och JB på bio, vi såg The danish girl. Budskapet i filmen är väldigt bra, däremot tyckte jag att den var lite seg. Men jag förstår verkligen varför Alicia Vikander vann en Oscar för sin roll, så duktig! Efter bion gick vi till Cyrano på en liten dejtnight. Aldrig ätit där innan, men var jätte gott och riktigt mysigt ställe! 
  Till förrätt tog vi vitlöksbröd och oliver sen till huvudrätt tog jag musslor, alltså ätit det två gånger denna helgen, heho kanske ett addiction som börjar komma. Sån himla mysig kväll! 
   
  Söndagen startade vi med en riktig helgfrukost men bananpannkakor, frallor, juice osv innan vi åkte till ishallen och kollade när min lilla kusin spelade hockeymatch. Så himla söta och duktiga! Fattar fortfarande inte hur 9-åringar kan åka skridskor så där bra! 
  När vi kom hem tog vi ett ryck, tvättade och städade hela lägenheten noga, så skönt att ha det gjort inför veckan och när man är två stycken går det dessutom väldigt fort! 
   
  På kvällen sen kom lilla Bob till mig, valpen på bilden ovanför, tror han är 9 veckor ungefär. JB's kompis som har skaffat hund så jag passade honom medans de två tränade. Så himla gosig, gick från 0-100 hela tiden, först busade han som tusan, sen blev han jätte trött och stensomnade på min mage medans jag kollade på serier.  Saknar hund jätte mycket! Min hund Justus bor ju hos min pappa då han inte kan va i stan, men saknar honom jätte mycket, min lilla bubbis. 
   
  Hoppas ni haft en lika mysig och bra helg som jag haft! Puss på er 
   
  Kommentarer
  Namn*


  E-postadress (visas ej)


  Bloggadress


  Kommentar*