• Kategori
 • Instagram
 • Twitter
 • Layout
 • 10 random facts about me

  1. Jag ÄLSKAR junkfood, pommes, hamburgare, pizza osv... På grund av detta är det väldigt svårt för mig att hålla mig till nyttig mat. 
   
   
  2. Jag är en sjuk periodare i allt. Speciellt träningen, tränar intensivt i 2 veckor sen har jag paus 3 veckor typ så... Önska jag kunde få in det som en rutin som höll i sig då jag vet hur bra jag mår utav det! 
   
   
  3. Får ofta dille på något och äter det konstant i flera veckor, detta är något som de jag umgås med lägger märke till väldigt tydligt. Under tiden jag träffat JB har det vart t.ex potatisgratäng , sushi, en qournrätt och förtillfället är det Ramlösa fläder/lime, den har jag druckit konstant i sisådär 1 månad nu, får inte nog. 
   
   
  4. Jag kan inte döda flugor osv och jag har till och med räddat flugor från toaletten för jag har inte hjärta att bara spola. Ibland önskar jag att jag kunde bara smälla till de med flugsmällaren när de låter på nätterna, men de kan ju inte hjälpa att de låter så? They were born that way baby. Då är det jag som får stoppa in öronproppar istället.
   
   
  5. Jag tänker mycket på livet och vad jag ska göra och om det jag gör är rätt osv.. Detta tar sjukt mycket energi och gör att jag ibland glömmer leva här & nu. Ena dagen vill jag åka till USA och resa och nästa dag vill jag bara bilda familj nu. Haha ja mina planer ändras från dag till dag och jag tror att jag bara får ta livet med en klackspark och se vart det leder mig. LEVA HÄR OCH NU! och nu är det förbannat bra. 
   
   
  6. Jag är ganska envis/vill ha rätt och kan bli arg om någon blir arg på mig. Däremot är jag inte speciellt långsint och släpper allt efter bara några sekunder. Men blir en ond cirkel om någon blir irriterad på mig och jag blir arg och sen blir den personen arg så blir jag ännu argare. haha. 
   
   
  7. Jag är en ganska enkel person och väldigt öppen för att lära känna nya människor! Alla får va med och leka. 
   
   
  8. Jag tar alltid meterlångt papper när jag vart på toa, en toarulle räcker inte speciellt länge hemma hos mig och stopp i toan är ett everyday problem for me, lär mig aldrig ändå ;) 
   
   
  9. Jag bryr mig så mycket om hur andra människor mår och att de ska må bra att jag ibland glömmer bort mig själv. Det är självklart både en bra och dålig egenskap. 
   
  10. Minst 80% av min tid tänker jag på mat. En riktig tjockis i huvuet. 
   
   
  Älskar mina fransar nu, behöver inte ens sminka mig på morgonen. 
   
  Kommentarer
  Namn*


  E-postadress (visas ej)


  Bloggadress


  Kommentar*