• Kategori
 • Instagram
 • Twitter
 • Layout
 • Things I look forward to this year.

  Skidweekend i Sälen med jobbet- Den 28 Januari åker vi några stycken från jobbet till Lindvallen och jag får äntligen åka snowboard igen. Det kommer garanterat bli en hel del festligheter! 
   
  Melissa Horn - Den 1 April åker jag och min syster på Melissa Horn konsert i Vara konserthus, tror det kommer bli jätte mysigt. Är ju totalförälskad i Melissa och såg på mitt spotify år att jag hade spelat hennes album sjuka gånger och hon var ledande artist som jag lyssnade på år 2015. Gillar att det är i Vara konserthus också som inte är superstort, då blir det lite mer intimt! 
   
  Summerburst- I slutet på Maj är det dax för summerburst med brudarna igen och man vet ju att det garanterat blir en epic weekend! Svårslagen helg faktiskt oavsett väder! 
   
  Håkan Hellström- I Juni åker jag och min kusin Sofia och kollar på Håkan på Ullevi, ser fram emot super mycket! Har lyssnat på Håkan Bom Ye (live) på spotify för mycket och bara drömt mig bort att jag var där. Snart är jag det, heho! 
   
  Justin Bieber- Den 30 September åker jag, Mikaela och Petra upp till Stockholm för att kolla på Justin Bieber för andra gången. Något jag ser fram emot vääldigt mycket! 
   
   
  Har som ni ser lite planerat än sålänge detta året men sen kommer det garanterat dyka upp fler grejer t.ex resa, Smögen osv...
  Älskar att ha grejer att se fram emot! 
   
   
  Kommentarer
  Namn*


  E-postadress (visas ej)


  Bloggadress


  Kommentar*