• Kategori
 • Instagram
 • Twitter
 • Layout
 • My weekend.

  Fredag
  I fredags va sjuk så stannade hemma ifrån jobbet. Mina visdomständer har blivit riktigt inflameriade, igen... Så nu har jag hunnit kolla på en hel sesong TVD samt börjat titta om O.C för typ tredje gången. På kvällen sen kom Elin, så fixade vi iordning lite lättare mat och fortsatte att bara kolla på serier tills klockan blev 03 på natten. 

   


  Lördag
  När jag vaknade upp på lördagen kände jag mig lite piggare, fortfarande sjukt ont i tänderna, men förkylningen var mycket bättre! Jag gick och lagade en nagel tillsammans med Mickan på morgonen och sen lunchade vi, åt sushi som jag äter lite för ofta. Sen gick jag hem till JB en sväng och myste innan det var dax att fixa i ordning sig för att dra till Babbel och käka med Elin, Mickan och Matte. Vi beställde in tapas och satt på babbel till 22.30 ish, supertrevligt, var ett tag sedan vi träffades allihopa samtidigt!:) 
   
  Efter vi käkat gick vi hem och hängde hos Mikaela innan jag och Elin fick för oss att gå till Viva och hälsa på våran kompis som jobbade, så dit gick vi och fuldansade lite, spiknykta och jag har inte haft så roligt när jag vart ute på länge. Vi gick hem efter någon timme. 


   
  Söndag:
  På söndag morgon hoppade jag och Mikaela i våra vinterkläder och åkte till en pulkaplats med grillplatser osv tillsammans med hennes föräldrar. Där grillade vi korv och busade i snön till klockan 15. Vi blev som små barn på nytt, så himla roligt!  
  När jag kom hem var det bara hoppa in i duschen och göra sig redo för att åka till Göteborg och äta hos JB's pappa.  När vi kom hem därifrån satte vi (JB) upp en spegel, poppade popcorn och la oss i sängen för att kolla ett avsnitt game of thrones, vi tänkte att vi ska kolla om nu.

   Så himla dålig bild men så himla fin utsikt över Borås. 

  Vet att de är tråkigt med så uppradade inlägg, men detta är ju min "dagbok" så blir lite så. 
  Kommentarer
  Namn*


  E-postadress (visas ej)


  Bloggadress


  Kommentar*