• Kategori
 • Instagram
 • Twitter
 • Layout
 • MUSIC

  Finns inget jag gillar mer än musik. (nästan inte iallafall Lyssnar på musik 24/7. 
  Jag fungerar lixom inte utan musik, kan va ibland när jag vart iväg och inte har fått lyssna på musik ett tag och då kan jag nästan känna att jag får huvudvärk, haha superkonstigt? Men så är det. Finns inget bättre än att plugga in lurararna och bara försvinna in i musiken.
  Den säger ju så mycket som man inte kan själv, sätter ord på känslor. 
   
  Jag älskar att lyssna på en låt och verkligen tänka på vad den betyder och sedan gå in på Genius (favoritsidaaa)  och kolla vad den faktiskt betyder för att se om man har förstått låten rätt. Men sen finns det väl kanske inget fel sätt att tolka låten.
  Men tycker det är lite roligt att till exempel i låten Can't Feel My Face med The Weeknd tänker man först att han sjunger om en tjej men det han egentligen sjunger om är ju droger men sjunger det som en "hon/henne", när man vet det så förstår man plötsligt låten på ett annat sätt. Fun fact, hehe! 
   
  Just nu har jag snöat in mig på hip hop och lyssnar väldigt mycket på det. 
  Min favorit låt för tillfället är med MGK , Machine Gun Kelly- Bad Mother F*cker.
   
  Tänkte iallafall att jag kan dela min spellista som jag lyssnar på just nu, väldigt blandad musik. Men kan va skönt att kolla på någon annans spellista om man har musiktorka. Så here you go, BOOPIE at your service.
   
   
   
   
   
  Kommentarer
  Namn*


  E-postadress (visas ej)


  Bloggadress


  Kommentar*