• Kategori
 • Instagram
 • Twitter
 • Layout
 • Rainy monday.

  Lördagens breakie. 

  Hej darlings ♥
   
  Haft en bra helg? 
  Jag har varit sjuk. I lördags mådde jag som sämst, kände mig hur febrig som helst. Trotts detta har jag haft en väldigt bra helg. I lördags träffades jag, Elin och Julia hemma hos mig och käkade mysfrukost ihop, var skönt att träffa de! Vi hinner ju inte träffas lika mycket nu på vardagen då alla jobbar. Sen gick vi ner på stan och kollade i lite butiker, jag var jätte dåsig men vi strosade ändå runt där ett tag, fick med mig ett par byxor från Faith och även ett par från Mq, sen innan jag gick hem till JB och skulle sova svängde jag in på Jolina och köpte en Calvin Klein topp, den svarta.  
  Sen spenderade jag kvällen själv i Jb's lägenhet, vi skulle egentligen på kalas hos hans syster men jag fick tråkigt nog stanna hemma då jag kände att jag var för dåsig för att åka med. Uttråkningen tog över och jag storstädade hans lägenhet så nu är det hur fräsht som helst där. Spenderar ju mer tid där än hemma hos mig, så kände it had to be done. OM jag var stolt sen, haha!  
   
  Gårdagen kan jag summera lite snabbt, långfrukost, mata ankorna vid ramnasjön, sojabullar potatis och brunsås m lingon, bio, thaimys med Julia på kvällen. 
   
   
  Idag fyller mitt lilla hjärta Affis 2 år! Så stor kille nu, tiden bara flyger iväg. 
  Finns ingen som kan få mig så glad som han, räcker att han bara är i samma rum, lilla charmtroll!
  Kommentarer
  Namn*


  E-postadress (visas ej)


  Bloggadress


  Kommentar*