• Kategori
 • Instagram
 • Twitter
 • Layout
 • Q/A

  1. Bästa frukosten? Bananpannkakor med hallonkasella och bär. Gärna en smoothie till. De är dröm. 

   

   

  2. Aldrig få ta ett glas vin igen eller aldrig få dricka en drink igen? Jag hade valt att få dricka vin alla dagar i veckan, utan att tveka.

   

  3. Du måste klä dig i en enda färg resten av livet, vilken? Svart! Black as my soul, hehe. 
   
   

  4. Bästa uppfinningen? Väldigt svårt men mobilen får jag nog säga, med tanke på att man kan göra ALLT på den, ta kort, prata med kompisar osv. Dock tycker jag att det är lite tråkigt att allt är så lätt tillgängligt. Kommer ihåg innan när man skulle åka tåg så hade man alla tågtiden på en lapp som man vecklade ut för att se alla tiderna, så old school, men de var inga konstigheter då ;) Och nu snackar vi för 5 år sedan bara. 

   

   

  5. Vilken egenskap saknar du enligt dig själv? Alla frågor som gäller sig själv är alltid svårt, jag vet inte riktigt, det är nog ganska många egentligen. Finns ju massa saker man måste jobba på. Dumt att kolla på de som saknas, bättre att kolla på de bra egenskaperna man faktiskt har, haha skämt o sido.  

   

   

  6. Vad ska dina barn heta? Vi låtsas att du får en pojke och en flicka. Jag har bara ett säkert killnamn som har vart etta på listan väldigt länge och det är Morris, det är så himla fint. Morris och Nathaniel på killnamn. Tjejnamn är lite svårare, aldrig tänkt på det men tycker Mirabella och Charlize är väldigt fina namn. 

   

   

  7. Du måste bo i Kuala Lumpur i två år. Gråter du av glädje eller sorg när du hör det? Glädje, hur skönt hade det inte vart med lite omväxling, ännu bättre om man får ta med sig någon man tycker om.                                                                                                              

   

  8. Du får välja, vilken stad i vilket land vill du helst bo i för resten av livet? Om man får drömma fritt hade jag valt typ Fort lauderdale i USA, men nej jag skulle helst vilja bo hyfsat close to mina nära och kära. Så troligtvis Borås eller Göteborg, det viktigaste är nog inte vart man bor, home is where the heart is. Cliché  ;)

   

   

  9. Aldrig mer få se på tv eller aldrig mer få lyssna på musik? Lätt. Aldrig med se på tv. 

   

   

  10. Vilket sällskapsspel är du bäst på? Skulle inte säga att jag har någon talang i något sällskapsspel. Körde med andra ord med Nathalies familj en gång och alla som var med mig förlorade, så ja, haha! 

   

   

  11. Vilket yrke skulle du aldrig kunna ha? Jobba på ett reningsverk tror jag,hade inte klarat lukten. Eller något som har med kött/mejeri industin att göra. 

   

   

  12. Du får ta med dig en enda skönhetsprodukt till en öde ö, vilken skulle du välja? Babywipes. Är det en skönhetsprodukt? Nej, eller? ... 

   

   

  13. Vilka är dina 5 favoritbloggar? Amalia Lundell, Gabriella Joss, Janni Deler, Kenza, Felicia Åkerström. 

   

   

  14. Vem känner dig bäst och varför? Petra känner nog mig bäst. 

   

   

  15. Vad står på din shoppinglista till våren? En liten väska från Valentino som jag bara vill vill ha. Mycket enkla basplagg.

   

   

  16. Om du behöver vara ensam och tänka, vart går du då? Hem till min lägenhet eller ut och går, alltid skönt med frisk luft.  

   

   

  17. Vilket mål jobbar du mot just nu? Jobbar fortfarande på mig själv väldigt mycket, och mitt mål är väl att komma till den punkten att jag inte tänker så mycket på hur jag mår för att allt känns bra och flyter på, som det var innan! :) 

   

   

  18. Vad vill du bli när du blir stor? Jag är stor, fyller hela 22 år i år, skrämmande. Jag vet inte vad jag vill bli yrkesmässigt, ganska tråkigt men jag har inga direkta mål där. Jag vill bli världens bästa mamma, and that's pretty much it. 

   

   

  19. Om du skulle skaffa dig en ny hobby, vad skulle det bli? Rida, det är så mysigt. 

   

   

  20. Om du kunde gå tillbaka till dig själv som liten och ge dig själv ett enda tips för framtiden, vad skulle det vara?  "du duger som du är och ta inte livet på så stort allvar"

   

   

  21. Kakor, chips eller godis? Kan man inte få välja mer än en? Men godis om choklad innefattar där. 

   

   

  22. Vilket är det finaste ordet du vet? BAJS. *Mogen tjej 22 år* 

   

  XOXO
  Kommentarer
  josephine Asplund
  11 februari 2016 16:09 http://josephineslifee.blogg.se/

  Fin bild på dig :)
  Lycka till med din fina blogg och hoppas du får en bra kväll. Kram <3

  Svar: Tack snälla! Detsamma till dig :) Kram
  Rebecca Thedwall

  Namn*


  E-postadress (visas ej)


  Bloggadress


  Kommentar*