• Kategori
 • Instagram
 • Twitter
 • Layout
 • Thursday.


  TB till man var lite fräshare....
   
  Gud känns verkligen som jag förfaller. Min hy är för tillfället katastrof och jag som aldrig har finnar har fått en liten samling runt munnen, det stör mig något så otroligt! Troligtvis är det för att jag har slutat med p-piller. Jag har börjat med något som heter natural cycles, man tar en termometer varje morgon och lägger in i en app som ska kunna mäta ut när man är fertil och inte, vi får se om det funkar helt enkelt. Men tror iallafall att min kropp håller på att ställa om sig lite. Men det gör ju att jag känner mig väldigt oren. Jag har införskaffat mig bra hudvårdsprodukter från Decleor som jag använder varje morgon och kväll nu, så förhoppningsvis kommer det rätta till sig efter ett tag! 
   
  Nu kom jag precis upp från jobbgymmet, körde ett ganska långt pass då jag glömde av att jag jobbar kväll idag och var inne vid 08. Måste komma igång med träningen nu känner jag, vet ju att jag mår bättre då! Igår körde jag och Mikaela ett benpass ihop och jävlar va klen jag är, haha men som Mikaela sa, man måste börja någonstans! 
   
  Åh det jag tänker mest på om dagarna nu är lägenheten, vi bör få ett besked snart och jag hoppas innerligt att det är positivt. Men annars får vi bara leta vidare och hoppas att vi hittar något i samma klass som den! Seriöst det är verkligen det enda jag tänker på nu, kollar på bilder på den osv... obsessed! Haha vill mest bara ha ett svar så man kan slippa tänka på det 24/7. Jag tror ju jag vet svaret, men hoppas att jag har fel. GOING CRAZY.
   
  Nu ska jag fortsätta jobba här. Ha en fab dag! 
  Kommentarer
  Namn*


  E-postadress (visas ej)


  Bloggadress


  Kommentar*