• Kategori
 • Instagram
 • Twitter
 • Layout
 • I'm coming right now, to be close to you.

  Godmorgon peps.
   
  Nu har jag äntligen fått en ny header samt att jag vänster justerat bloggen, stort tack till Ullrika som hjälper mig med designen på min blogg.
  I och med att jag har vänster justerat bloggen kan gamla inlägg se lite knasiga ut, men tänker att jag testar detta ett tag, och gillar jag det inte så kommer jag att centrera texten igen som jag hade innan.
   
  Så hur går det i lägenhetsletandet? Det går bra tror jag. Förhoppningsvis har vi två stycken lägenheter att kolla på, en som ser jätte fin ut på bild som ligger i Norrmalm, den hoppas jag verkligen på, för att den ligger så bra! Lite utanför men ändå nära centrum. Men det beror lite på om hon som har lägenheten nu vill byta lägenhet med mig, hon kommer på fredag och kollar på min lägenhet. Kommer uppdatera här lite hur det går med letandet! :)
   
  Idag är det torsdag efter jobbet idag ska jag bara storstäda min lägenhet eftersom hon kommer imorgon, då vill man ju att den ska vara fin. Helgen som väntar kommer bli bäst. Imorgon kommer Nathalie till mig för lite sushi mys, första gången hon är hos mig sen jag flyttade med, så ser fram emot jätte mycket! På lördag tar jag och JB bilen mot Växjö för att hälsa på min bästa vän Petra, vi har bokat ett hotellrum på Elite stadshotell där vi sedan ska sova en natt innan vi åker hem och på söndag morgon är det ju Alla ♥-dag , mysigt! 
   
   
   
   
  Kommentarer
  Namn*


  E-postadress (visas ej)


  Bloggadress


  Kommentar*