• Kategori
 • Instagram
 • Twitter
 • Layout
 • I got a pocket full of sunshine.

   
  Detta med lägenhetsletande är ingen dans på rosor. Just nu har vi två lägenheter som vi är intresserade utav och det är väldigt jobbigt för en av dem är för byte och en av de är i andra hand och vill ha svar typ NU.
   
  Den som är byte är den tjejen som kollade på min lägenhet i fredags, hon kollar ju runt på andra också och skall bestämma sig innan helgen. Hennes lägenhet ska vi kolla på idag och troligtvis är den lika fin som på bilderna, så då är det bara hoppas att hon är vill ha min! 
  Den andra lägenheten är min kompis lägenhet som är i andra hand, den är underbar, superfin och fräsh. Dock är ju den i andra hand och ligger mitt i stan och jag vill ju lite utanför stan helst. Där problemet ligger, för på hennes lägenhet är det först till kvarn som gäller och jag kan inte ge besked förens vi har fått besked från den andra tjejen.
  Så troligtvis så står vi utan ny lägenhet på fredag, tillbaka på ruta ett. Men jag hoppas självklart att vi har en lägenhet då! Men om vi inte får någon av de kommer vi självklart hitta en annan lite senare! Man får inte tappa hoppet , hiho :) 
   
  Nog om det and back 2 me! ;) 
  Idag efter jobbet ska vi som sagt kolla på lägenheten, sen ska jag iväg till resturang Bara och äta med mina kollegor, mysigt! Det är ju resturangvecka i Borås nu och man får förrätt och huvudrätt för endast 200 kr. Hur najs? 
  Kommentarer
  Namn*


  E-postadress (visas ej)


  Bloggadress


  Kommentar*