• Kategori
 • Instagram
 • Twitter
 • Layout
 • Saturday chill  Hey lovelies, 

  Lite dåligt bloggande denna veckan men har legat hemma sen i onsdags sjuk så inte haft så mycket att blogga om. Igår var jag så uttråkad så mötte upp Selma, Julia och Elvira och drack lite drinkar! 

  Idag åkte jag hem till Sandra och har äntligen fixat mina fransar, känns så fräscht! Jag som aldrig sminkar mig till vardags är det perfekt, ett litet lyft helt enkelt! Har busat med min favorit kille Affe hela dagen och ikväll gjorde vi paella till middag. Yummie

  På måndag blir jag och JB sambos, han flyttar in hos mig då han blivit av med sin lägenhet! Nu letar vi för fullt efter ett större ställe och förhoppningsvis har vi löst de då jag fick ett sånt himla bra meddelande idag!! Håller tummarna!!! 

  Nu ska jag sova och drömma mig bort till min babes famn, natti 

  JB  Denna bilden gör mig så varm i hjärtat alltså! Min pojkvän och systerson. 

  Hur lucky är inte jag som hittat en sån underbar kille som tycker om mig för mig, som får mig skratta så mycket, känns mig uppskattad and so on! Snart kommer vi bo ihop och jag längtar♡

  When a person tells you you hurt them, you don’t get to decide you didn’t.

   
  Monday again. Helgen har gått tok för fort, men har varit en riktigt rolig helg! 
  Vi fick inte lägenheten som vi ville ha pga att hon var sugen på något större än min lägenhet, så det var tråkigt. Men skönt ändå att få ett besked så man kan söka vidare! Jag har inte tappat hoppet än iallafall! ;)
  Vi har förhoppningsvis några lägenheter att kolla på i veckan, får hoppas att det finns något intressant. Det är ingen snabb process att hitta lägenhet precis.. 
   
  Idag jobbar jag till 17 och när jag kommer hem så är lillfisan (Amalia) hos mig, hon ska sova där inatt. Har dock planerat träning ikväll med Selma, så blir ett pass senare ikväll vid 19-tiden.  Ska laga ihop någon god wook till mig och Amalia innan jag går och tränar, för när jag kommer hem kommer jag inte orka, haha! :) 

  Hoppas ni haft en fin helg och får en kanon dag!