• Kategori
 • Instagram
 • Twitter
 • Layout
 • I wear a sign signed "danger" and now you're wearing it too.

   
  Och plötsligt var det bara 2 dagar kvar av September. 
  Är det bara jag som tycker att tiden bara flyger iväg? 
   
  Jag har iallafall haft en jätte bra månad tillsammans med mina fina vänner, känns att man börjar mysa in sig och göra sig redo för hösten nu. 
  Mitt välmående har en tendens att bli i obalans varje gång vi går mot en ny årstid, det är något jag ogillar väldigt mycket. Hösten är annars en årstid som jag ÄLSKAR, den krispiga luften, färgglada löven, mysiga fikastunder på stan och bara att ligga inne och mysa med tända ljus när det är kallt ute.. Skulle kunna go on forever om vad jag gillar med hösten, det är helt enkelt bara allmänt MYSIGT! 
   
  Nu har vi även börjat jobba kvällar på jobbet och det skall jag göra idag.
  Jag började vid 12 och jobbar till 21. Det funkar väldigt bra faktiskt, dock kan man ju inte jobba så alla veckor, då hade man ju blivit tokig och knappt haft något liv, så kommer att jobba kväll iallafall 2 dagar i veckan. 
   
  MÅSTE VERKLIGEN KÖPA MIG EN DATOR så att jag kan skriva av mig mer och få vara lite kreativ(är den mest okreativa människan nånsin, haha). 
   
  Vet inte varför men idag har jag en sån abstinens efter min vän Petra, saknar henne jätte mycket och hon har flyttat till Växsjö så det är inte bara så att jag kan ta en spontanare dit och sen hem igen, suuuucks. 
   
  En snabb uppdatering, vi vet ju inte när ni hör från mig igen. 
  Hoppas allt är bra med er! Puss och Kram. 
   
   
  Kommentarer
  Petra
  29 september 2015 14:43

  KOMSI <3 saknar dig! hemma helgen innan din födelsedag!

  Namn*


  E-postadress (visas ej)


  Bloggadress


  Kommentar*