• Kategori
 • Instagram
 • Twitter
 • Layout
 • Önskelista

  Inte roligare än så... hehe
   
  Prenumenation på tidningen Elle. (Här. ) 
   
  Calvin Klein underkläderset ( Här. ) 
   
  Summerburst biljett. (Här. )
   
  Plånbok ( Här.  
   
  Enkel klocka från Skagen eller Calvin Klein.
   
   
   
   

  All these ratchet hoes say we ain't shit Well, at least we ain't broke hoe.

  Skeva.  
   
  Gårdagen spårade helt klart, haha. Mötte upp två gamla kompisar efter vi vart ute och käkat och champangen och drinkarna rullade in och det resulterade i en inte så go bakfylla. Sov till 14 idag efter jag vart uppe och pratat med toastolen några gånger. Känns som jag fick en påminelse där om varför jag inte dricker så ofta längre! 
   
  Resturangen vi käkade på var så god och jag kommer garanterat äta där igen, tror inte ni kan förstå min kärlek för thaimat ♥
   
  Nu är jag precis hemkommen från ett kalas för min lillebror Albin, trevligt och roligt att träffa alla i släckten. Efter kalaset fick jag ett samtal från min moster som gjorde mig jätte glad, min kusin har nämligen äntligen fått sin lilla bebis! Så mysigt!
   
  Nej nu ska jag gå bort mot J och göra pepparkakor och bygga pepparkakshus. Chistmas feelings, hehe fast nej inte i detta pissregn. 
   
  Puss och Kram på er, hoppas ni har haft en rolig helg! 
   

  Saturday.

   
  Startade dagen men lite julmys hos Elin. 
  Skulle egentligen åkt och kolla på hockey imorse men vi orkade inte så Elin kom och hämtade mig så åkte till affären istället och köpta massa julgodsaker istället.  Åt så mycket att det nu känns som jag ska spy, men värt, haha! :) 
   
  Ikväll kommer Sofia hit och så ska vi ut och käka på chili en thairesturang i stan som ska ge känsla att man är i Thailand.
  Jag har mycket höga förväntningar! 
  Sen får vi väl se vart kvällen slutar! 
   
  Jag ska snart pallra mig ner till systembolaget och sen städa min lägenhet. 
  Trevlig helg vänner ! ♥