• Kategori
 • Instagram
 • Twitter
 • Layout
 • Bästa högtiden- midsommar

  Hej,
   
  Hehe hade ju tänkt att jag skulle blogga igår när jag kom hem men hade fullt upp, var tvungen att tvätta och göra matlådor. Gjorde "Flygande Jacob" typ fast min egen stil på den, hade i qourn och vita bönor istället för kyckling. 
   
  Vaknade upp i morse med feber:( så nu ligger jag i sängen och äter naturell yoghurt kvarg och musli. Och blir nog ganska sängliggandes hela dagen.  Inte konstigt efter denna helgen kanske men fyfan va värt ändå, haha! 
   
  Vi åkte ju upp till Smögen i torsdags och sen var de parjtaj hela helgen, det var väldigt många från Borås som bodde på den campingen som vi så blev en hel del stugfest! För att summera lite kort, sol, stugfest, bad, götthäng, kubb, sealodge, dans på borden, 7 liters champange, champange ducsh, gos och bara bäst.
   
  Kommer defenitivt spendera nästa midsommar i Smögen och det grymmaste var dagsfesten på Sea Lodge, det var 10 000 pers där och alla var verkligen supertaggade, där inne var det PARTY med stora bokstäver alltså,  dans på borden, shots och champange. Mina skor var bara att slänga efteråt typ! 
   
  Ja jag tror ni har fattat, en helg jag kan leva på länge! 
   
  På söndagen var det bilkö hem och de gjorde absolut ingenting, vi var så höga på livet haha och när jag kom hem var F här så myste vi hela kvällen! ♥
   
  Awesome.  Kommentarer
  Namn*


  E-postadress (visas ej)


  Bloggadress


  Kommentar*