• Kategori
 • Instagram
 • Twitter
 • Layout
 • Kastar bort allt som tynger mig och jag känner mig så fri.

  Hey! 
   
  Semestern har börjat och helgen har vart 10/10! 
   
  Måste bara få skriva detta...
  Jag är ingen person som bara kan sluta bry sig om någon och väljer att respektera någons känslor. Repekt är allt. Men när man får noll respekt tillbaka så tappar man verkligen allt för den personen och det har jag gjort nu och kanske därför jag känner att det halvåret jag spenderat är förlorad tid som jag aldrig får tillbaka. 
  MEN får dom min kompis säger se det som en lärdom och det är väl de jag får göra! 
  Okej sista gången jag skriver om detta, var bara tvungen att skriva av mig, jag är inte ledsen tvärtom inte vart såhär glad på ett år, känner mig fri! 
   
  Tillbaka till helgen, så jävla bra!
  I fredags åkte jag hem till min syster för en liten get together med Leos och min familj där vi fick en rolig nyhet och åt god mat, supermysigt! 
  I lördags på morgonen åkte jag och fotade tillsammans med en fotograf och bilderna blev så himla najs! 
  På kvällen åkte vi några tjejer + Mathias till Gbg och Backstage klubben där Matte jobbar där hade vi en galen kväll som alltid dansade på VIP-en, champagnen flöda och ja bara så himla najs! :) vi kom hem till Borås vid 05-06 tiden och deckade hos Elin, dagen efter var jag baaaakis så låg helt utslagen till 19 på kvällen typ, tog oss ner till thaien iaf ;) 
   
  Gårdagen spenderade jag och Julie på Liseberg, var sjukligt mycket folk så vi hann inte åka så mycket men var mysigt att bara vara där, vi mötte upp Amalia med och gick gasten. Sen satte vi oss på en resturang och åt musslor, ostron och kräftor, BÄSTA SOM FINNS!! 
   
  Nu ligger jag hos min moster i Herrljunga och kollar på resor känns ganska svårt att få tag i något nu så blir nog bara Sverige i sommar verkar de som! Ohwell. 
   
  Okej pissar ner mig, ha de fint ❤️
  PUSS
   

   
  Kommentarer
  Namn*


  E-postadress (visas ej)


  Bloggadress


  Kommentar*