• Kategori
 • Instagram
 • Twitter
 • Layout
 • My "everyday" make up rutine.

   
  Innan jag sminkar mig har jag tvättat och tagit på mig min ansiktskräm från Declore.
   
  1. Primer från Smashbox. Den tar jag i hela ansiktet framförallt i T zonen.
   
  2. Fondation från Bare Minerals. Använder jag en borste som hör till (ej med på bild) applicerar i hela ansiktet.
   
  3.  Conceler från Isadora. Den använder jag mest för att täcka mörka ringar under ögonen samt täcka det röda vid nosvingarna. En billig variant men den fungerar jätte bra på mig. 
   
  4. Fondation puder från Bare Minerals. Sen tar jag detta fondation pudret i hela ansiktet. Detta är min absoluta favorit produkt och har vart i flera år nu, om jag fick välja en grej hade det vart detta pudret. 
   
  5. Anastasia Contouring kit. I den här använder jag en av de mörkare paletterna och framhäver mina kindben samt så använder jag paletten "banana" under ögonen och ut ÖVER/ PÅ kindbenet. Denna produkten är jag obsessed with och den är precis lika bra som ni har läst om den. Investera i en är mitt tips.
   
  6. Highligher från The Balm. Denna aplicerar jag på mina kindben och under ögonbrynen. Jag är inne på min andra av denna produkten så I like it alot.
   
  7. Dip brow från Anastasia. Innan denna produkten trodde jag inte att jag kunde fylla i mina ögonbryn utan att det såg konstigt ut, men så fel jag hade. LOVE LOVE. Denna fyller jag alltså i mina ögonbryn med, använder borsten längst ner till höger som inte kom med på bilden riktigt, den är också ifrån Anastasia.
   
  8. Mascara från Clinique. Ja vad finns det att säga, fungerar fint för mig, man får ganska tunna vardagliga fransar. 
   
  9.  Last but not least min älskade läpp penna från Isadora i färgen Mocca Rose. Helt underbar. Den tar jag alltså på läpparna, ibland hela och ibland markerar jag de bara. 
   
   
  Så det var lite kort om hur jag sminkar mig till vardags, när jag väl sminkar mig. Rutinen ser ungefär likadan ut när jag ska på fest med, förutom att jag använder ögonskugga och eyeliner osv då, kanske en lite mer täckande fondation också, det varierar lite helt enkelt! 
   
  Xoxo.
  Kommentarer
  Namn*


  E-postadress (visas ej)


  Bloggadress


  Kommentar*