• Kategori
 • Instagram
 • Twitter
 • Layout
 • Juldagen.

  På juldagen åkte jag och JB till farmor där mina kusiner och familj alltid är på juldagen, vi äter, äter och äter, har matkoma och äter lite till!  
   
  Vid 16-tiden åkte vi hem och då dumpade JB mig hemma hos mig och då var det bara hoppa in i duschen och fixa sig inför kvällens festligheter! Linn som bor i Göteborg nu var hemma och vi har inte träffat henne på evigheter känns det som, så det var jätte roligt att träffa henne. Vi festade till det lite extra och började med förfest hemma hos Amanda och sen drog vi vidare ut. Väl ute blev det shot efter shot och vid halv 1 var det dax för mig att gå hem, hahaha!  Dagen efter var jag inte tuff vill jag lova, vaknade upp hos JB och undrade i princip hur jag kom dit! SÅ kan det gå... 
   
  Nu är vi så nära ett nytt år och hur sjukt är inte det? 
  Imorgon skall vi vara lite tjejer hemma hos Amanda och äta 3-rätters och sedan skåla in det nya året! 
   
  Detta året har gått fort, men ändå inte... Känns som det har hänt sjukt mycket på ett år.
   
  * Förra nyår kände jag nästan ingen här i Borås, jag hade bott här en månad.
  * Jag kände inte ens Julia, Amanda eller Linn som nu är några av mina närmsta vänner.
  * Jag hade ett förhållande som var otroligt dåligt för mig och påverkade mig väldigt dålig.
  * Jag var i Egypten första gången.
  * Grym helg i Göteborg med hotell och dansade sönder på Summerbust. 
   
  * Jag har jobba med mig själv otroligt mycket och lärt mig säga nej mer.
  * Jag hade en härlig semester i somras då jag bland annat åkte till Oslo med min kusin och Köpenhamn med Elin. * Hade världens bästa midsommar i Smögen där jag även träffade killen som jag nu är tillsammans med första gången.
  * Jag blev tillsammans med JB som ni förstod på punkten ovan och idag har vi faktiskt vart ihop officiellt i en månad, hurray. 
  * MUCH MORE men sjukt svårt att komma på grejer! 
   
  Jag håller tummarna på att år 2016 kommer va ett lite bättre år psykiskt, har redan massa kul inplanerat and more 2 come, så ser fram emot året! 
   
  Om vi inte hörs imorgon vill jag bara säga GOTT NYTT ÅR ♥
   
   

  Julafton.

   
   
   
   
   Lite bilder från min julafton.
   
  Julen spenderades i Od hemma hos min pappa och hans tjej Pernilla, där var även min farmor, farfar, faster, kusiner, syster m familj samt Pernillas söner. 
  Vi åt ett stort julbord, "kollade på Kalle Anka" jag slocknade i matkoma haha och sen lite senare kom tomten och delade ut alla julklappar! Så roligt att se Alfred som är så liten få alla julklappar, godingen! ♥
   
  Jag är supernöjd med alla mina presenter, fick bl.a biljetter till Melissa Horn konsert, prenumenation på Elle, Calvin Klein underkläder och en värmefilt. Ligger under värmefilten nu och seriöst, bästa nånsin! 
   
  Vid 21 tiden fick jag stjuts hem och såfort jag kom hem la jag mig i soffan med min nya värmefilt och kollade på en julfilm innan jag slocknade. 
   
  En väldigt mysig och lugn dag! 

  Merry Christmas

   
   
   
   
   
   
  God jul alla finisar
   
  Snart kommer min farmor och farfar och hämtar mig så rullar bilen vidare mot Od där jag ska fira jul i skogen tillsammans med några av mina kusiner, farmor, farfar och familjen ♥
   
  Xoxo.