• Kategori
 • Instagram
 • Twitter
 • Layout
 • 3 veckor senare...

  Hejsan hoppsan! 
   
  Gud va mycket roligt det har hänt sen senast. 
  Jag har lagt bloggen åt sidan och njutit fullt ut av min semester! 
   
  Kom lite utomlands i sommar ändå (om man nu skall kalla det utomlands, utanför Sverige iaf). Jag och Elin bestämde oss en kväll att spontant dra till Köpenhamn nästa dag utan att boka hotell eller något, vi bara drog. Vi tog med madrassen i bak på bilen in case att vi inte skulle hitta någonstans att sova. 
  När vi kom fram till Köpenhamn gick vi till Nyhamn och åt på resturang och njöt av vädret, sen på kvällen blev det party!  Jag gillade Köpenhamn men party livet var sådär, ett plus kanske är att klubbarna har öppet till 05.  
   
  Vi hittade inget hostel eller hotell, ALLT var fullt, så vi sov i bilen. SÅNT YOLO! Jag var livrädd, haha. Men sov nog iallafall 2h. Nästa dag köpte vi med frukost och satte oss i parken och där satt vi i någon timme och träffade en kille som vi träffat dagen innan och tjötade. Dagen efter så fick vi iallafall tag i en plats att sova, phu, jag är inte gjord för att sova bil, men det var kul nu har vi gjort det med!  På kvällen åt vi ute och stötte på en gammal arbetskollega till mig så myste vi bara runt i staden och träffade människor. 

  Vi åkte hem på söndagen, några kontakter och erfarenheter rikare!
  Rekomenderar dock inte att åka riktigt så spontant då det blir fruktansvärt dyrt och vi hade tjänat på att boka hotell innan, samt att ta tåg till Köpenhamn istället för bil. Nu fick vi betala bensin + 900 kr för att åka in och ut ur Danmark.
   
   
   
   
   
  Sen var jag hemma en vecka, hängde med kompisar, partajade lite och bara tog det lungt och bokade hotell och buss till Oslo. Så i onsdags förra veckan åkte jag och min kusin till Oslo för att stanna till söndagen. 
  Hur underbar stad är inte Oslo?  Blev helt förälskad. Vill flytta dit! 
  Vi hade en jätte rolig resa med massa skratt, fikastunder, parkmys, party och resturangbesök. 
  Vi bodde på ett jätte fint hotell som låg på Karl Johan, supercentralt och vi betalade 2000 tror jag det var för boende med frukost 5 dagar och buss biljett tur och retur 450 kr ungefär, hur billigt?! 
  Rekommenderar verkligen Oslo, väldigt dyrt där, så åk inte dit på tom ficka! 
   
   
   
   
   
   
   
   
   
  Började jobba nu i måndags igen och det känns så jäkla skönt, haha don't get me wrong.
  Men älskar rutinerna. Det är så skönt med rutiner!  
  Att gå upp klockan 05.30 är inte min favorit och hade gärna börjat 1h senare, men det funkar! 
   
  Nu ska jag fortsätta jobba här. Puss
  Kommentarer
  Namn*


  E-postadress (visas ej)


  Bloggadress


  Kommentar*